Arias Saga Dalii

Arias Saga Dalii hentet vi i Polen i mai 2017. Han er født i oktober 2013. Da hans tidligere eier mente han var aggressiv mot andre hunder ønsket han og omplassere han. Vi dro ned til Polen, forberedt på å møte en hanne med mye energi og en del utfordringer som jeg ønsket å jobbe med. I stedet ble vi møtt av en tillitsfull, rolig hund. På vei hjem lette vi etter hunder vi kunne passere for å se hvor «aggressiv» han var. Vi fant flere hunder vi, men Arias kom hverken med lyd eller utfall. Vel hjemme i Norge ble han sluppet sammen med våre andre Chodsky Pes. Han taklet det utrolig bra – han har aldri vært løs eller gått sammen med andre hunder. Han er rå på innkalling. I forhold til andre hunder trenger han å lære seg å gå rolig inn i møter, men alt i alt er han utrolig flink med tanke på at han ikke har gått sammen med andre før. Vi fortsetter jobben med å være nøye med hvilke hunder han får møte slik at møtene blir positive. Vi er så stolte og glade for at vi fikk muligheten til å overta denne flotte gutten <3

Polsk utstillingschampion

HD: A

AD: 0