Garegårdens Crazy Keesha

Mor: Little Kizz Bryvilsar

Far: Doran Mezi Rolemi

Uoffisiel konkurranse for nybegynnere
Keesha sammen med noen av sine 4-beinte treningskamerater i Power Paws Agility

Garegårdens Crazy Keesha er fra vårt eget oppdrett. Hun bor hos vår supre medeier Kjersti og sammen satser de på agility. Keesha var minst i søskenflokken på 8 og jeg trodde jeg hadde fått en flaskevalp. Men – hun kom seg frem, over, under resten av gjengen. Da Kjersti forklarte hva hun var ute etter i sin nye blivende stjerne var det ingen tvil hvem av valpene som skulle få satse på agility.

Her er Kjersti sin beskrivelse av Keesha: Hun er utrolig sosial og glad, elsker alle hun møter. Hun liker å leve litt på kanten, tar de fleste valg uten å blunke. Hun er ekstremt tøff i hode, men samtidig førermyk. Hun har egenvilje. Hun elsker barn og kan aldri få for mye kos.

I trening kan Keesha jobbe selv om verden raser rundt henne – hva som helst for mat og leker. Hun elsker å trene, kose og slappe av i sofaen. Hun er like fornøyd med fjelltur, en agility helg eller en rolig hjemme helg. Av-knappen er virkelig på plass og til nå er hun aldri blitt vippet av pinnen av noe. Hun liker action denne frøkna og har allerede vært med på å reise gjennom Europa.

Disse ordene beskriver Keesha: Rar, gal og snill.

HD: B

AD: 0

Utstilling:

28.04.2018: Exc Også med i oppdretterklasse med resultat HP og BIS 4

29.04.2018: VG

16.11.2018: Exc

17.11.2018: Exc

Hvor hunden møter kvalitet og omsorg