Hundehotell

image

HUNDEHOTELL

Alle vi som har dyr vet hvilke utfordringer vi møter når vi f.eks. drar på ferie. Vi ønsker å tilby alle hunde-eiere et hotell hvor dyrene deres blir tatt godt vare på mens dere koser dere på tur med god samvittighet.

Det er flotte turområder her. Alle dyrene vil bli tatt godt vare på med egne rom. Luftegårder på utsiden av hotellet. Det vil være mulighet til å lufte hunder sammen også.

Hotellet stod ferdig 14.02.14. Vi vektlegger lun, hyggelig stemning, hundene skal føle seg hjemme hos oss. Vårt viktigste motto ift gjestene våre er tillit. Vi ønsker firbeinte som stoler på oss og ønsker å komme på besøk igjen!

Via instruktørutdanninger og år med erfaring fra egne og andres hunder har jeg satt meg godt inn i hundens språk, vi er flinke til å motivere usikre hunder og skape trygghet. Vi tar på oss oppdrag ift å trene hunder også under opphold hos oss.

Praktisk informasjon:

  • Inn og utlevering skjer mellom kl. 09 – 21. Vi ønsker å være fleksible men er da avhengig å ha presise tidspunkter å forholde oss til. Gi beskjed om når hunden blir levert/ hentet.
  • Alle våre gjester må ha med pass eller vaksinebok. Det kreves årlig vaksinering for å kunne booke inn hunden hos oss. Er ikke hunden din vaksinert må den vaksineres senest 14 dager før oppholdet. Vi har ikke mulighet til å ta imot hunden dersom ikke pass eller vaksinebok er i orden.
  • Dette kan hunden ha med under oppholdet: Seng/teppe/bur den er vant til å ligge i/ på, fòr den får til vanlig.

Hvor hunden møter kvalitet og omsorg