Hundehotell

  • image

 

HUNDEHOTELL

Alle vi som har dyr vet hvilke utfordringer vi møter når vi f.eks. drar på ferie. Vi ønsker å tilby alle hunde-eiere et hotell hvor dyrene deres blir tatt godt vare på mens dere koser dere på tur med god samvittighet.

Det er flotte turområder her. Alle dyrene vil bli tatt godt vare på med egne rom. Luftegårder på utsiden av hotellet. Det vil være mulighet til å lufte hunder sammen også. Rommene vil bli rengjort hver dag.

Hotellet stod ferdig 14.02.14. Vi vektlegger lun, hyggelig stemning, hundene skal føle seg hjemme hos oss.Under min praktiske og teoretiske opplæring som hundeinstruktør for familiehunden, og under utdannelsen som instruktør hos Lundqvist hundeskole ble jeg utdannet innen klikkertrening. Tar oppdrag dersom det er noe dere ønsker vi skal jobbe med når hunden deres er hos oss. Hundene synes klikkertrening er super-gøy!

Jeg er også halvveis i utdannelsen for å bli hundemassør v/Axelssons i Sverige. Under utdannelsen skal vi ha en del praksis, noe som kommer våre gjester tilgode(dersom de ønsker).

Ellers har jeg som nevnt utdannelse som instruktør v/ Lundqvist hundeskole med fordypning i atferd🐶🐶