Våre valpekjøpere

Jeg får stadig spørsmål om hva som er viktig for meg om man ønsker å kjøpe valp fra Garegården kennel. Jeg legger her noen stikkord for at dere skal se hvilke verdier jeg har:

– Sterkt ønske om røntgen på Chodsky Pes:

Siden populasjon er liten og vi står i startfasen er det viktig å følge nøye opp helsen på rasen. Røntgen av albuer og hofter er derfor viktig.

– Positiv trening: 

Jeg har stor tro på at samarbeid og respekt er nøkkelen i hundetrening. Vi selger derfor valper kun til de som bruker positive treningsmetoder.

– Sterkt ønske om å få hund:

En hund har man 24 timer i døgnet hele året. Man skal være seg bevisst ansvaret og ha et sterkt ønske om å skaffe seg hund for å få kjøpe valp fra oss.

– Rasekunnskap:

Vit hva slags rase du skaffer deg og sett deg inn i hva den krever – her er jeg selvsagt behjelpelig med informasjon. Ingen får kjøpe valp fra oss kun fordi man har falt for utseendet til rasen.

HVA KAN VALPEKJØPERNE VÅRE FORVENTE SEG AV OSS:

– Vi finner den valpen som passer best til deg.

– Tett oppfølging dersom man ønsker.

– Svar på evnt spørsmål som måtte dukke opp underveis.

– Valpene vil være godt sosialisert med mennesker i alle aldre samt andre hunder.

– Valpene har vokst opp i innemiljø – våre firbeinte er familiemedlemmer.

– Valpene har vært i forskjellige miljø, på forskjellig type underlag.

– Valpene har vært på bilturer.

– Jeg har sterk tro på at ro og kontakt er viktig for valpene. Jeg vil påbegynne innlæring av klikker, ha godbitsøk ol med valpene. I valpebingen er det ro som gjelder. Der får valpene tyggebein, okseører etc. Vi ønsker å ta vare på den gode av-knappen Chodsky Pes har, da er det viktig at man og tar vare på den fra start av.

Hvor hunden møter kvalitet og omsorg